Butiker

Det finns ett väldigt bra utbud av sovsäckar på nätet men vi har valt ut några butiker på nätet som vi tycker är riktigt bra då deras utbud passar för de flesta som är ute efter en bra sovsäck. Det kvittar om du bara ska campa lite lätt med vänner / familj eller om du är en person som älskar att vandra i bergen där det är lite mer extremt. Dessa butiker passar allas behov av sovsäckar.

Ett tips är att läsa igenom så mycket som möjligt på hemsidan om du är osäker på vad du är ute efter då det finns en hel del saker att tänka på innan ett köp.


 

Outnorth

outnorth logotypEn väldigt populär butik på nätet bland alla svenska äventyrare och det beror nog på att utbudet av friluftsprylar är enormt och framförallt har de ett stort utbud av sovsäckar samt diverse sovsäckstillbehör. Söker du efter sovsäckslakan så finns det här bland många andra bra tillbehör.

Besök Outnorth Fri frakt över 395:- Fria returer Prisgaranti Öppet köp

Outdoorexperten

outdoorexperten-logotypDetta är också en väldigt populär butik på nätet för oss som älskar friluftslivet och här hittar du alla tänkbara sovsäckar som du kan tänkas behöva. Allt från ensäsongs till fyrsäsongs sovsäckar och de har även ett relativt stort utbud av barnsovsäckar till rimliga priser.

Besök Outdoorexperten Fri frakt över 500:- Fria returer över 500:- Prisgaranti Öppet köp 365 dagar